Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. en op een werkvlak zeven, in het midden een kuil maken en hierin het doen.
  3. Meng het met wat tot een brij.
  4. Strooi er de suikers en het over.
  5. Snijd de koude in kleine stukjes door de en kneed het met koele handen snel tot een glad deeg.
  6. Inpakken en 30 minuten koel laten rusten.
  7. Bereiding:
  8. Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 160°C).
  9. Vet een springvorm of vlaaivorm licht in, strooi er paneermeel in en bekleed hem met deeg.
  10. Bak de taart in 15-20 minuten bruin.
  11. Schil de en de , snijd er dunne plakjes van en verdeel ze over de inmiddels koud geworden taartbodem.
  12. Strooi er over en druppel er rum op.
  13. Maak de gelei zoals op de verpakking staat vermeld en voeg toe.
  14. Giet de gelei, als hij bijna koud is, over de taart.
25
25
25

Variaties op Kiwitaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kiwitaart
VariatieAantalGang
Kiwitaart1Taart en gebak
Kiwitaart met mascarpone en walnoten1Taart en gebak
Kiwitaartje met frambozensaus1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, vanillesuiker, vanillesuiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
900 kcal
45%3600 kcal
Vetten
22 g.
32%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
163 g.
63%652 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%48 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kiwitaart
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Kiwitaart