Kip uit Punjab
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snij de kip in blokjes, kruiden met en en bak ze 3-4 minuten in de .
Neem de blokjes kip uit de pan.
Voeg in dezelfde braadpan de toe en fruit hierin de -snippers in enkele minuten zacht, samen met het kaneelpoeder.
Voeg dan , , , chillipoeder, gemalen , met vocht, en yochurt toe en breng al roerend aan de kook.
Laat onder zo nu en dan roeren circa 5 minuten zachtjes koken.
Voeg de blokjes kip aan de saus toe en laat opnieuw circa 5 minuten zachtjes pruttelen.
Proef opnieuw en breng eventueel nog wat opsmaak met enkele druppels.
Bestrooi de kipschotel met verse gehakte .
Lekker bij naanbrood of rijst.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en griekse yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en griekse yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en griekse yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 339 kcal | 16% | 1356 kcal |
Vetten | 27 g. | 38% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |