Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de zoals op de verpakking staat, laat ze afkoelen in een schaal (af en toe omscheppen, mag enkele uren, zelfs een dag voordien) Nadien afdekken om uitdrogen te voorkomen.
  2. Pel en snijd de in kleine stukjes Snijd de in hele kleine reepjes.
  3. Bak de kipfilet zo een drie minuutjes en voeg dan de toe bak nog drie minuutjes Voeg peper, zout () en kerrie toe en roer goed om.
  4. Voeg dan de toe en laat enkele minuutjes pruttelen, voeg dan de koude toe.
  5. En laat goed doorwarmen.
  6. Als laatste voeg je de geplukte blaadjes van de toe.
  7. Eventjes goed omroeren Smakelijk !!
  8. Vlug klaar en hemels lekker.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Kip met kokosmelk heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Het was erg lekker maar heb er wel nog ongezouten cashewnoten (75 gram) 1 teentje knoflook, 1 rode paprika (vond het erg weinig groenten) en kastanjechampignons (125 gram) bij gedaan. Dat in combinati... Lees reactie
Tanja 8 december 2013
Heerlijk! Ik heb er wel verse knoflook en champignons aan toegevoegd.
loesz 9 april 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
28 kcal
1%112 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip met kokosmelk
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • rijstgerechten
  • Kip met kokosmelk