Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Rasp
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan ruim water met wat aan de kook.
  2. Maak de schoon, verdeel ze in kleine roosjes en blancheer deze 2 minuten in het kokende water.
  3. Spoel dan de onder de koude kraan en laat ze uitlekken.
  4. Snijd de in blokjes en bestrooi ze met maïsmeel, en wat .
  5. Schip het stukje en rasp het.
  6. Pel het knoflookteentje en pers het uit.
  7. Verhit een laagje van 2 centimeter in een wok en bak hierin de goudbruin.
  8. Schep ze dan uit de pan en laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier.
  9. Doe de gember en knoflook in de wok en roerbak deze 1 minuut.
  10. Voeg dan de erbij en roerbak deze tot de kip wit kleurt.
  11. Roer er dan de , en door.
  12. Roer in een kopje de maïzena met wat water tot een papje en bind hiermee het gerecht.
  13. Schep er dan de en door.
  14. Lekker met rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1407 kcal
70%5628 kcal
Vetten
36 g.
52%144 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
6%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip met amandelen en broccoli
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • gevogelte
  • Kip met amandelen en broccoli