Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spijsbroodjes recept
Spijsbroodjes recept

Spijsbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi het bladerdeeg en verwarm de oven voor op ca. 150 graden C. Verdeel het amandelspijs in 10 gelijke delen en rol van elk deel "worstjes". Verdeel deze "worstjes" over de 10 vellen bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg op (net als een saucijzenbroodje) en plak de flapjes op elkaar met behulp van de dooiers. Snijd de broodjes bovenop een paar keer in. Bestrijk de broodjes met de rest van de losgeklopte dooiers en bestrooi met de suiker. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif de plaat in de oven. Bak de broodjes ca. 15 minuten in de oven. Voor het oog, kun je ze nog extra bestuiven met wat poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit spijsbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven