Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mijn vaders pannekoeken recept
Mijn vaders pannekoeken recept

Mijn vaders pannekoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de pannenkoekenmix klaar. De pan op de vuur. Snij tussendoor uitje kleine stukjes en door de pannenkoekmix doen. 1 schep pannenkoekmix in de pan daarna gelijk 1 ham en daar boven op een ei. Even zo laten dat de pannenkoek goed is, dan is ie bijna mooi bruin aan de onderkant. Meteen nieuwe schep pannenkoekmix in de pan doen en de andere pannenkoek met ham en ei op zijn kop erop leggen ! mooi bruin laten worden en eet smakelijk :)

Allergenen Informatie

Voor dit mijn vaders pannekoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven