Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete en zoute spinnen recept
Zoete en zoute spinnen recept

Zoete en zoute spinnen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat de peren uitlekken en leg die met de bolle kant op een plat bord. Prik 2 gaatjes in de peer en druk hierin de rozijntjes, of dropjes als ogen. Prik aan beide kanten van de peer 4 gaatjes voor de pootjes. Knip de dropveter in 4-en en stop ze in de gaatjes. Hier is je zoete spin! Laat de perzikken uitlekken en leg ook deze met de holle kant op het bord. Prik gaatjes voor de ogen en druk hierin de pijnboompitjes. Prik gaatjes aan de zijkant voor de pootjes (4 aan elke kant) en steek hierin de zoute stokjes. Dit is de zoute spin! Voor elk kind 2 spinnen, 1 zoute en 1 zoete.

Allergenen Informatie

Voor dit zoete en zoute spinnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven