Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchtenspiesjes recept
Vruchtenspiesjes recept

Vruchtenspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was het fruit schoon, maak van de stukjes fruit kleine stukjes en bevestig ze op de satesprikkers. Voor de vanillesaus verhit je de afgemeten hoeveelheid melk op een beetje na in de pan. Roer het sauspoeder met de suiker en de vanillesuiker glad in de rest van de melk. Zodra de melk kookt, giet je de aangemaakte sauspoeder erbij. Roer dit alles goed door en laat de saus nog eens aan de kook komen. Schenk de saus dan in de schaal. Leg je spiesje op een bordje en schenk er voorzichtig wat saus overheen. Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit vruchtenspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven