Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zandkoekjes recept
Zandkoekjes recept

Zandkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je doet alle ingredienten in een grote kom, behalve het ei.
Je kneedt het en je maakt vormpjes, of ronde vormpjes. Je pakt een bakplaat en daar doe je bakpapier op. Dat smeer je met een kwastje of een papiertje in met boter zodat de koekjes niet vastplakken. Je verwarmt de oven voor op 175 graden celsius en daarna klop je het ei los. Daarna smeer je het rauwe ei op de koekjes zodat de koekjes een mooie glans krijgen. Je doet de koekjes 20 minuten in de oven en klaar!

Serveersuggesties

Ze zijn lekker met glazuur, of marsepijn, of gewoon met niks. Lekker als tussendoortje.

Allergenen Informatie

Voor dit zandkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven