Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkoren cakejes met tutti frutti recept
Volkoren cakejes met tutti frutti recept

Volkoren cakejes met tutti frutti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 150 graden C. Snijd de tutti frutti voor in kleine stukjes. Klop de boter met de suiker, het citroensap en zout zacht en schuimig. Voeg een voor een de eieren toe en roer tot een luchtige massa is verkregen. Zeef het volkorenmeel met het bakmeel en spatel dit in gedeelten door het deeg. Roer de melk en de stukjes fruit erdoor. Verdeel het deeg over 12 vormpjes en zet die ca. 35 minuten in de oven tot ze goudbruin en gaar zijn. Controleer of de cakejes gaar zijn met behulp met de satéprikker. Steek de prikker in het midden van een caketje. Er mogen geen kruimeltjes aan de prikker kleven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit volkoren cakejes met tutti frutti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven