Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Plaatkoek recept
Plaatkoek recept

Plaatkoek


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De appel schillen en in dunne plakjes snijden met de keukenmachine. Doe ze in een kom met de kaneel, koriander en de vanillesuiker. Doe de bakmeel, lichtbruine basterdsuiker en boter in de keukenmachine en maak hier snel een kruimel deeg van. Beboter de bakplaat. Doe 2/3 van het deeg erop. Strooi er de havermout over en druk de appelschijfjes er dakpansgewijs in. Strooi 1/3 van het kruimeldeeg erover. De oven voorverwarmen op 200 graden C en ongeveer in een uur bakken. Even bekijken hoe het met je eigen oven werkt.

Serveersuggesties

Een recept is vooral populair bij een gezin met kinderen. Succes verzekerd.

Allergenen Informatie

Voor dit plaatkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven