Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidkoek recept
Kruidkoek recept

Kruidkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle bestanddelen in een schaal goed mengen. De binnenkant van een rechthoekig bakblik (ca. 30 cm bij 10 cm en 8 cm hoog) met bakpapier bekleden. De oven voorverwarmen op 140 graden C. Het koekdeeg in het bakblik scheppen en 20 minuten laten rusten. De koek in 75 minuten gaar bakken in het midden van de oven. Het bakblik uit de oven halen, maar de koek nog 10 minuten erin laten zitten. De koek uitstorten en verder laten afkoelen.

Serveersuggesties

Aan het deeg kan naar smaak nog 25 gram rozijnen worden toegevoegd. Geef een plak met roomboter besmeerd bij de koffie.

Allergenen Informatie

Voor dit kruidkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven