Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakt loempia recept
Gehakt loempia recept

Gehakt loempia


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Ui fijnhakken en samen met uitgeperste knoflook en gesneden prei goudbruin bakken in de olie. Het gehakt mee bakken en goed losmaken. Breng het op smaak met zout en peper uit de molen. Verdeel het gehaktmengsel over de loempiavellen en maak er dunne ronde loempia's van. Plak de loempia's vast met de geklutste eieren en frituur deze goudbruin in de frituurpan.

Serveersuggesties

De loempia's kun je eventueel invriezen en later in de oven verwarmen. Wel in de oven anders worden ze slap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehakt loempia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gehakt loempia heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Lekker...en makkelijk te maken!
    Urs gaf dit recept op 30 mei 2016 4 uit 5 sterren
  • Lijkt me een makkelijk en heerlijk recept
    Pucq gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven