Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen met sesamtoast recept
Garnalen met sesamtoast recept

Garnalen met sesamtoast


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korsten van de boterhammen en pel de knoflook. Draai in een keukenmachine of blender de garnalen met de knoflook, maizena, de eidooier, sojasaus, gember en de sesamolie tot een gladde pasta.
Verdeel de pasta over 4 boterhammen en snijd ze dan in elk 4 driehoekjes.
Bestrooi met de sesamzaadjes en druk licht aan.
Verhit een flinke laag olie in een wok of gebruik een frituurpan.
Voeg de driehoekjes enkele tegelijk aan de olie toe met de garnalenkant naar beneden. Bak de driehoekjes in enkele minuten gaar en goudgeel.

Deze hapjes kun je de hele dag eten, ook lekker bij de thee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen met sesamtoast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven