Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenmeisjes recept
Boerenmeisjes recept

Boerenmeisjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de abrikozen in lauw water. Breng 4 deciliter water aan de kook met suiker, kaneel en citroenschil. Laat de siroop afkoelen en laat de abrikozen daarin 48 uur weken. Vul goed gewassen stopflessen of jampotten met vruchten en siroop tot 4 vingersbreedtes onder de rand en schenk er zoveel brandewijn op tot de vruchten onder de vloeistof staan. Sluit de flessen of potten en zet ze op een koele donkere plaats. De vruchten op brandewijn zijn na 6 weken geschikt voor gebruik.

Allergenen Informatie

Voor dit boerenmeisjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven