Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeiensorbet met creme de cassis recept
Aardbeiensorbet met creme de cassis recept

Aardbeiensorbet met creme de cassis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de aardbeien in de blender en laat enkele tellen draaien. Voeg het citroensap en sinaasappelsap, en de creme de casis toe en laat draaien tot een homogene massa. Druk de massa door een fijne zeef.
Kook een suikersiroop van de suiker en het water (bewaar 2 eetlepels siroop voor later) en voeg de gezeefde aarbeien toe. Doe de massa in een ijsmachine en draai een mooie sorbet.
Halveer de aardbeien. Marineer de aardbeien in de creme de casis verdund met 2 eetlepels suikersiroop.
Serveer een bol sorbet in een ijscoupe en garneer met een halve aardbei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeiensorbet met creme de cassis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven