Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pofferstiks recept
Pofferstiks recept

Pofferstiks


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de boter in een steelpannetje en zet het op heel laag vuur. Haal het pannetje van het vuur als de boter gesmolten is. Doe ondertussen de nougatine in een diep bord. Verwarm de poffertjes 1 minuut op de laagste stand van de magnetron, zodat ze lauwwarm zijn. Besmeer de poffertjes met boter en haal ze een voor een door de nougatine. Steek aan elk satÚstokje om en om 4 poffers en 3 druiven. Snij de appel doormidden van boven naar beneden. Leg de 2 helften elk op een apart bordje met de platte kant naar beneden. Steek in elke appelhelft 5 poffersticks.

Allergenen Informatie

Voor dit pofferstiks recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven