Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza-mann (kinderrecept) recept
Pizza-mann (kinderrecept) recept

Pizza-mann (kinderrecept)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 ░C of gasovenstand 4. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Ma´skorrels laten uitlekken in vergiet. Pizza's aan bovenrand beleggen met ma´skorrels als 'haren', van plakjes salami en olijven 'ogen' maken, met reepjes paprika 'mond en neus' maken en van mozzarella 'wangen'. Pizza op ovenrooster in ca. 12 Ó 15 minuten in de oven gaar en bruin bakken. Lekker met groene salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pizza-mann (kinderrecept) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven