Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon-paprika-tortilla recept
Champignon-paprika-tortilla recept

Champignon-paprika-tortilla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit het klontje boter in eeen koekenpan en bak de aardappelschijfjes bruin en gaar. Snijd het wit van de prei in dunne ringetjes. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes. Boen de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Neem de aardappelplakjes uit de pan en laat ze uitlekken. Voeg de prei toe aan het bakvet en laat ze wat slinken. Voeg de champignons en paprika toe en bak ze even mee. Meng in een grote kom de aardappelplakjes met het prei-champignonmengsel. Klop de eieren los en breng het op smaak met zout. Schenk het ei door het aardappel-groentemengsel. Verhit de olijfolie in een koekenpan en schenk het ei-groentemengsel erin. Bak de tortilla 10 minuten tot de onderkant lichtbruin is en de bovenkant gestold is. Bestrooi het gerecht met geraspte kaas en peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit champignon-paprika-tortilla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven