Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
IJs met marshmellows recept
IJs met marshmellows recept

IJs met marshmellows


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het ijs wat zachter worden. De 5 marshmellows in kleine stukjes knippen (gaat met de schaar beter). De stukjes marshmellows voorzichtig door het ijs mengen en het ijs tot gebruik weer in de vriezer doen. De jam mengen met room of creme fraiche. Doe 2 bolletjes ijs in een ijscoupe en leg er een halve marshmellow bovenop als versiering en sprenkel er wat van het jammengsel over.

Allergenen Informatie

Voor dit ijs met marshmellows recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven