Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananen toetjes recept
Bananen toetjes recept

Bananen toetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Schep het ijs in de plastic (diepvries) bak en roer het met een vork los. Snijd de bananen in kleine stukjes. Snij een citroen doormidden. Knijp boven de bananenstukjes een beetje sap ( 2 eetlepels) uit een citroenhelft. Roer de bananenstukjes door het ijs en zet de bak in de diepvries. Laat de bak minstens 1 uur in de vriezer staan. Nabereiden: Haal het ijs uit de diepvries. Zet vier borden op het aanrecht. Schep 3 bolletjes ijs op elk bord. Spuit op elk ijsbolletje een scheut croq'ice (op kamertemperatuur). Het wordt vanzelf knapperig. Versier elk bord met de bananenschuimpjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bananen toetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bananen toetjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heel lekker!
    Ike gaf dit recept op 26 maart 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven