Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marshmallow recept
Marshmallow recept

Marshmallow


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Maak de suikersiroop met suiker, water en glucose.
In het begin roeren zodat alles mooi gemengd is.
Van het moment dat het kookt niet meer roeren.
Temperatuur controleren tot 125C.
Week ondertussen de gelatineblaadjes in water.
Klop de eiwitten op met een beetje suiker.
Als het eiwit stijfgeklopt is, voeg je al mixent de suikersiroop toe in een fijn straaltje.
Laat de gelatine blaadjes smelten in een pan.
Voeg dit ook al roerend toe bij het mengsel.
Blijven mixen op de laagste stand tot de grootste hitte eruit is.
Meng 1/2 zetmeel , 1/2 bloemsuiker en leg een laagje in een bakvorm.
Stort de helft van het mengsel in de bakvorm.
Voeg aan de andere helft een kleurstof en meng het goed en giet het bovenop het andere mengsel.
Laat afkoelen in de koelkast.
Snijd met een mes dat je inwrijft met een beetje olie.
Alle kanten bepoederen met de bloemsuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marshmallow recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven