Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kinderbonbons recept
Kinderbonbons recept

Kinderbonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een leuk recept voor kinderen om mee te experimenteren. Naar smaak een reep melk chocolade of pure chocolade halen. Breek de chocolade in stukjes en doe ze in een glazen schaal(tje). Smelt de chocolade in de magnetron. Leg een stuk alumuniumfolie over een bord of grote schaal. Zodra de chocoladereep gesmolten is, de popcorn omwentelen in de chocolade. Dit kan één voor één maar ook met een aantal tegelijk. De popcorn na het omwentelen op het aluminiumfolie leggen, per popcorn zodat ze niet aan elkaar plakken. Als de chocolade of popcorn op is de schaal in de koelkast zetten om uit te laten harden.

Allergenen Informatie

Voor dit kinderbonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven