Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hollandse daalders (koekjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de boter, basterdsuiker, vanillesuiker, melk en zout.
Voeg bloem, het bakpoeder en de gemalen kokos toe.
Roer het tot een glad beslag.
Maak met behulp van 2 lepels bergjes met een doorsnede van 1,5 cm op het bakblik.
Bak de koekjes 14 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hollandse daalders (koekjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven