Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groente patat recept
Groente patat recept

Groente patat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de komkommer en snijd hem in 3 stukken. Snijd de stukken in de lengte doormidden en schraap er met een theelepel de zaadjes uit. Snij elk stukje in 4 lange reepjes. Snijd de worteltjes in de lengte in 2 reepjes. Snijd de reepjes ook weer in de lengte doormidden. Was de paprika's en snijd ze doormidden. Haal de zaadjes eruit. Snijd de paprika's in lange, dunne repen. Snijd de korst van de kaas. Snijd de kaas in lange, smalle repen. Snijd de worstjes elk in de lengte in 4 reepjes. Meng in een kom de poeder voor de dipsausjes met 3 eetlepels water en 6 eetlepels yoghurtmayonaise. Vouw van de vellen papier 12 grote puntzakken en plak ze vast met plakband. Knip van het bakpapier 12 vellen ter grootte van een A4-vel en vouw ze tot puntzakken. Plak die ook vast. Zet de bakpapierzakken in de gekleurde zakken en plak ze aan elkaar met plakband. Verdeel de repen komkommer, wortel, paprika, kaas, worst en pindapepsels over de zakken. Schep er een flinke lepel van de dipsaus op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groente patat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven