Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worstjes in bladerdeeg spiraal recept
Worstjes in bladerdeeg spiraal recept

Worstjes in bladerdeeg spiraal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 C.
Strooi wat bloem op het aanrecht.
Rol de plakjes tot een rechte dunne lap.
Snijd elke lap in twee repen.
Laat de knakworsten uitlekken en snijd ze in de lengte voorzichtig in.
Rol het bladerdeeg als een spiraal om de worsten.
Leg de worsten vervolgens op een met bakpapier bedekte bakplaat.
Bak de spiralen in 15 minuten goudbruin en krokant.
De spiralen zijn zowel warm als koud erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit worstjes in bladerdeeg spiraal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Worstjes in bladerdeeg spiraal heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Kun je dit eerst maken en dan later weer opwarmen voor het serveren?
    Marlies gaf dit recept op 3 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven