Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tractor cake recept
Tractor cake recept

Tractor cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Cake in plakjes snijden. Een beetje water mengen met poedersuiker. Dit dient als een soort lijm. Plakjes cake snijden in de vorm van een traktor. De euro koekjes selecteren op maat. Een kleine en een grote koekje bij eikaar. Het grote koekje doe je aan de achterkant en het kleine koekje aan de voorkant. Deze plak je vast met de glazuur van water en poedersuiker. Het is leuk om deze traktatie in een doorzichtige folie te geven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tractor cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven