Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stengels met chocodip recept
Stengels met chocodip recept

Stengels met chocodip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren in een kommetje los. Breng de olijfolie met waterm citroenschil en rietsuiker in een pan aan de kook. Zet het vuur laag en voeg al roerend de bloem toe. Neem de pan van het vuur en voeg beetje bij beetje de eieren toe. Verhit de frituurpan tot 180 graden C. Schep het deeg in een spuitzak en spuit voorzichtig sliertjes in de hete olie. Bak de stengels in 5 minuten bruin. Leg ze op een schaal en bestrooi ze met poedersuiker. Hak de chocolade in stukjes. Verwarm de chocolade in een pan op laag vuur en laat het smelten. Voeg de melk met maizena en water toe om te binden. Schenk de chocodip in een kom en serveer hem bij de stengels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stengels met chocodip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven