Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pesto met pistachenoten en ruccola recept
Pesto met pistachenoten en ruccola recept

Pesto met pistachenoten en ruccola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe alle ingrediŽnten in de foodprocessor en hak het geheel fijn tot een gladde pasta.
Voeg tot slot de olijfolie toe. Heerlijk op stukjes brood bij een feestje.

Serveersuggesties

Afhankelijk van hoe smeuÔg de pesto moet zijn kan er meer of minder olijfolie worden toegevoegd. Al mengend merk je zelf hoeveel olijfolie erin moet. Als je het in de ijskast zet zul je merken dat het steviger wordt. Als het even uit de ijskast heeft gestaan wordt het weer wat smeuÔger, maar als je denkt dat er nog wat olijfolie bij moet gewoon doen. Let op, niet te veel want dan wordt het te vloeibaar. Ik maak hier altijd een grote hoeveelheid van om in kleinere bakjes delen in te vriezen. Je maakt hiermee namelijk heel snel pasta klaar! Doe dit wel met niet te veel toegevoegde olijfolie. Die kun je beter extra toevoegen als het spul is ontdooit. Met een scherp en warm mes kun je ook delen van een groter ingevroren blok afhalen per keer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pesto met pistachenoten en ruccola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven