Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Patat met kabeljauwstick en kruidensaus recept
Patat met kabeljauwstick en kruidensaus recept

Patat met kabeljauwstick en kruidensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd de augurk in kleine blokjes. Meng de mayonaise met bosui, peterselie, augurk en creme fraiche tot een kruidensaus. Snijd de visfilets in stukken en dep ze droog. Bestrooi de visstukken met 1 eetlepel bloem en zout. Roer de overige bloem in een kom met zout, melk en eierdooier tot een beslag. Verhit de frituurpan tot 190 graden C. Haal de visstukken door het beslag en bak ze in gedeelten in 3 minuten gaar en bruin. Laat de visstukken in een vergiet uitlekken. Bak de patat in gedeelten in 4 minuten gaar en bruin. Verdeel de visstukken en patat over 4 borden en besprenkel het met het vocht van zilveruitjes. Schep de kruidensaus ernaast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit patat met kabeljauwstick en kruidensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven