Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddenstoelen van eieren recept
Paddenstoelen van eieren recept

Paddenstoelen van eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze af onder koud water en pel ze (kwarteleitjes 5 minuutjes). Snijd van de eieren een smal stukje af van de boven en onderkant zodat ze blijven staan. Halveer de tomaten. Haal van het gladde stuk (zonder kroontje) het vruchtvlees weg met een lepeltje en dep de tomaat droog. De rest van de tomaten wordt niet gebruikt. Zet de eieren rechtop op een blaadje sla in een bakje. Zet het tomatenkapje erop en (plak) het vast met wat mayonaise. Versier de tomaten met stipjes mayonaise. Nu zijn de paddenstoelen klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paddenstoelen van eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven