Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipvingers met geraspte belegen kaas recept
Kipvingers met geraspte belegen kaas recept

Kipvingers met geraspte belegen kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in vingerlange en dikke repen. Bestrooi ze met zout. Klop de eieren met melk los in een diep bord. Doe in een ander diep bord de bloem en een volgende het paneermeel gemengd met de kaas. Wentel de kipvingers eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel. Verhit de boter met olijfolie in een koekenpan en bak de kipvingers rondom in 5 minuten bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipvingers met geraspte belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven