Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamrolletjes recept
Hamrolletjes recept

Hamrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de roomkaas met het uitje en laat even lekker intrekken. Besmeer een plak ham (niet te dik) met het roommengsel. Ga door tot alle ham besmeerd is. Rol de hamplakken per stuk stevig op en laat de hamrollen een uurtje goed afkoelen. Snijd de de hamrollen in stukjes van 3 centimeter. Doe er een leuk prikkertje in en voila! Deze rolletjes zijn altijd het eerst op wanneer ik een koud buffet maak! Iedereen is er dol op.

Allergenen Informatie

Voor dit hamrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven