Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gelatine cakejes recept
Gelatine cakejes recept

Gelatine cakejes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Doe papieren vormpjes in twee pastei bakblikken voor 12 stuks. Maak de boterkoek volgens de instructies op het pak. Doe 1 eetlepel mengsel in ieder bakje. 15 min. bakken of tot ze lichtbruin zijn en veerkrachtig aanvoelen. De papieren vormpjes dan verwijderen en laten afkoelen op een rooster. Doe de kleuren gelatine in aparte kommen. Giet in beide kommen evenveel kokend water en roer om de kristallen te laten oplossen. Laten afkoelen maar niet laten stollen. Doop de cakejes een voor een in de rode of groene gelatine en rol ze dan door het kokos. Leg de cakejes ondersteboven en laat ze drogen. Zet ze een nacht in de koelkast om te stollen. Koel serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gelatine cakejes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven