Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bokkepootjes/advokaattaart recept
Bokkepootjes/advokaattaart recept

Bokkepootjes/advokaattaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Cake in plakken snijden en verdelen over de gehele taart bodem (goed aansluiten) 50 gram melk heet maken en gelantine poeder er in oplossen bij blaadje eerst 5 min. in koud water weken. Saroma met de melk kloppen 3 minuten. Slagroom stijf kloppen met de suiker. Als de melk/gelantine lobberig wordt 1/3 deel van de stijf geslagen room mengen met de saroma. De mon chou en crème fraîche los kloppen, geslagen room, helft van de advokaat er boven op leggen, even mengen. Helft van het slagroommengsel op de bokkepootjes verdelen en glad strijken. De bokkepootjes verdelen op de onderlaag. Andere deel van de slagroom er op verdelen en glad strijken. De rest van de advokaat er overheen schenken en met de kruimels uit het pak versieren. Een nacht in de koelkast laten opstijven.

Allergenen Informatie

Voor dit bokkepootjes/advokaattaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bokkepootjes/advokaattaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies

 • Hallo avadro, Zoals ik al in mijn eerste reactie schreef: de opgeloste gelatine meng je door de reeds opgeklopte slagroom, deze meng je weer door de saroma.
  Henny57 gaf dit recept op 5 november 2011 5 uit 5 sterren
 • Hallo avadro, de gelatine meng je door de reeds opgeklopte saroma als deze lobberig wordt (begint te hangen) dan spaatel je de andere ingrediënten er verde door.
  Henny57 gaf dit recept op 19 januari 2011 3 uit 5 sterren
 • Waar doe je de gelantine bij aub
  Avadro gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven