Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladefondue 2 recept
Chocoladefondue 2 recept

Chocoladefondue 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breek de chocolade in stukjes en doe deze samen met de creme fraiche en de melk in de kleinste pan. Verwarm water en zet de kleine pan in de pan met water. Hierdoor zal het chocolade gaan smelten. (au bain marie koken) Laat de chocolade voorzichtig smelten en roer regelmatig met de lepel. Snijd de ananas, schil hem dik en verwijder de harde kern. Snijd de plakken in kleine stukjes en doe deze in een schaal. Was de aardbeien, haal de kroontjes eraf en maak er doopklare stukjes ervan. Doe ook deze in een schaaltje. Doe hetzelde voor de peren. Snijd het stokbrood in plakjes en doe deze in een mandje. Zet de pan met schaaltjes op tafel en iedereen kan nu dopen in de lekkere chocolade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocoladefondue 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven