Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje beer recept
Broodje beer recept

Broodje beer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de sneetjes brood lichtbruin. Leg de sneetjes op een werkvlak en steek met een berenuitsteker een 4 beren uit. Besmeer de beren dun met boter. Leg de roze en gele plakjes kokosbrood op het werkvlak en steek er beren uit. Leg de kokosberen op 2 boterhamberen. Maak met de kleine snoepjes oogjes en een mond en knoopjes. Leg de plakken kaas op het werkvlak en steek er beren uit. Leg de kaasberen op 2 boterhamberen. Spuit toefjes tomatenketchup als oogjes, mondje en knoopjes op de kaasberen.

Allergenen Informatie

Voor dit broodje beer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven