Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maaltijdje voor de baby recept
Maaltijdje voor de baby recept

Maaltijdje voor de baby


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen snij ze in stukjes en spoel ze af, vervolgens de groente schillen en/of wassen, doe ze een half uur in de stoomkoker.
Wanneer de aardappelen, groente en vlees klaar zijn kan het in de keukenmachine om het fijn te maken beetje boter er nog bij en klaar is het baby hapje.

Als je meer klaar maakt of overhoudt kan je dat ook invriezen handig voor onderweg of als je iets eet wat je baby nog niet mag hebben.
Dit is goedkoper en de baby eet meteen met de pot mee en is later niet zo zinnig dan wanneer ze een potje krijgen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit maaltijdje voor de baby recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven