Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien-frambozenjam recept
Aardbeien-frambozenjam recept

Aardbeien-frambozenjam


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de vruchten goed schoon en verwijder de kroontjes van de aardbeien. Spoel de jampotten en deksel goed schoon onder heet water met soda. Laat ze op een schone theedoek goed uitlekken. Kook de vruchten in een pan tot moes. Voeg de geleipoeder en zoetstof toe. Kook het geheel al roerend goed door. Vul de jampotten met de hete jam tot iets onder de rand. Draai de deksel strak op de potten en zet ze omgekeerd 15 minuten weg. Zet de afgekoelde potten jam in de ijskast tot gebruik.

Allergenen Informatie

Voor dit aardbeien-frambozenjam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven