Kikkererwten-rolletjes met perzikdip

Ingrediënten

+ -
print

Perziksaus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Zeef
  • Keukenpapier
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. goed laten uitlekken in een zeef.
  2. Tijmblaadjes van de takjes trekken.
  3. , en de in grote schaal doen en fijn pureren (kan ook met de hand).
  4. en knoflookteen pellen en klein snijden.
  5. In koekenpan beetje verhitten en hierin de en lichtbruin aanbakken.
  6. Toastbroodkruimels toevoegen en stevig kruiden met het , en .
  7. De massa in de schaal met doen en stevig doorkneden.
  8. Vorm nu met licht vochtige handen duimdikke rolletjes en druk deze licht door de .
  9. Zet de kikkererwtenrolletjes koel weg tot verder gebruik.

    Perziksaus:De perziken goed laten uitlekken en samen met de mosterd, citroensap en de gemalen amandelen pureren, op smaak maken met zout en peper.
  10. Zet de saus koel weg.

    Rest van de verhitten in de koekenpan en de kikkererwtenrolletjes in 5-7 minuten weerzijds goudbruin bakken.
  11. Laten uitlekken op keukenpapier.
  12. Kikkererwtenrolletjes samen met de perzikdip serveren.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
192 kcal
9%768 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kikkererwten-rolletjes met perzikdip