Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Meng de Mix voor Pizza, het en de en kneed tot je een goed samenhangend hebt.
  2. Bestrooi het met bloem en laat het 10 minuten rusten in de koelkast.
  3. Rol het uit op een met bloem bestrooid werkvlak.
  4. Steek met behulp van een ronde pot of pan vier bodems uit van ongeveer 15 cm doorsnede.
  5. Laat de en de paprika’s 5 minuten sudderen in een beetje olie.
  6. Bestrijk de pizza’s met bolognesesaus en beleg verder met de overige ingrediënten.
  7. Teken een mond, een neus, ogen, wangen, oren,… tot je pizza helemaal tot leven komt.
  8. Bak de pizza’s ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 220° C.
  9. TIP Laat pizzadeeg afkoelen in de koelkast.
  10. Als je pizzadeeg direct na het kneden uitrolt, gaat dat heel moeizaam.
  11. Leg het in een kom en bedek het met plastic en laat zo 10 minuten rusten in de koelkast.
  12. Daarna wordt het uitrollen een fluitje van een cent.
  13. Bestrijk uitgerold pizzadeeg met .
  14. Voor je een pizzabodem belegt met saus, groenten, vlees of vis, strijk je best eerst een beetje op het .
  15. Zo vermijd je dat het vocht van het beleg in de pizzabodem dringt en wordt het lekker krokant.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ansjovis is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in salami
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
345 kcal
17%1380 kcal
Vetten
21 g.
31%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kidspizza's
  • Home
  • Recept
  • Kinderen
  • Kidspizza's