Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. fijn knippen.
  2. Ui snipperen.
  3. ontpitten.
  4. en fijn snijden en in een pan 2 minuten bruin bakken.
  5. Ui toevoegen en 2 minuten meebakken.
  6. , , , , piccalily, , toevoegen.
  7. Onafgedekt 10 minuten laten sudderen,tot een dikke saus ontstaat.
  8. Iets laten afkoelen.
  9. In kom los kloppen.
  10. Kipmengsel erdoor roeren.
  11. Schaal invetten.
  12. Bodem en wand bestrooien met . 4 plakken ter grote van de bodem snijden.
  13. Rest in de lengte halveren. 2 ronde plakken op bodem leggen.
  14. Wand bedekken met lange plakken (overlap).
  15. Kipmengsel erin scheppen.
  16. Afdekken met ronde plak .
  17. Plakken die uitsteken naar binnen vouwen en andere ronde plak erop leggen.
  18. Oven voorverwarmen op 175 graden C. 1 liter water aan de kook brengen.
  19. Schaal in braadslede zetten.
  20. Kokend water in de braadslede gieten.
  21. Kippastei in de oven in 40 minuten gaar laten worden.
  22. Pastei 10 minuten laten rusten.
  23. Platte schaal erop leggen en omkeren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in piccalilly en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • paneermeel en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in piccalilly en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Keshi yena heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Een voortreffelijk maar ook machtig maaltijd. Doet mij aan mijn jeugd terug denken.
adnil 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
801 kcal
40%3204 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
60 g.
23%240 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Keshi yena
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • ovenschotels
  • Keshi yena