Kersenbrownies

Ingrediënten

+ -
print

Voor 30 stukken:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Beboter een bakplaat (ca 32 x 39 cm, ca. 3,5 cm diep) en bestuif hem met .
  2. Laat de uitlekken en vang het vocht op.
  3. Roer de jam glad, meng hem met de .
  4. Breek de chocolade in stukjes en snijd de in blokjes.
  5. Smelt de chocolade en de au bain marie en laat het mengsel een beetje afkoelen.
  6. Meng de en het .
  7. Giet de vloeibare chocolade in een kom.
  8. Voeg de , de , een snufje , het meel en de toe.
  9. Klop met een mixer tot een beslag.
  10. Strijk het beslag in het bakblik en verdeel de eroverheen.
  11. Bak het ca. 35 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
  12. Laat afkoelen.
  13. Serveer met ijs.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade en bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, pure chocolade, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1540 kcal
77%6160 kcal
Vetten
90 g.
129%360 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
104 g.
40%416 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
114 g.
127%456 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kersenbrownies