Karbonaden

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Doe de in een kom en giet het tafelbier erover.
  2. Laat een nachtje intrekken.
  3. Snijd de 's en in fijne stukjes en stoof die in .
  4. Giet nu de in een vergiet en bewaar het bier in een kommetje.
  5. Kruid de met de vleeskruiden en voeg die toe bij de groentjes.
  6. Laat het vlees lichtjes bruin bakken.
  7. Voeg nu het bier er aan toe en breng op smaak met de rest van de .
  8. Smeer het goed in met de en voeg die bij het stoofpotje.
  9. Laat alles nu ongeveer 1,5 uur zachtjes sudderen op een vuurtje.
  10. Maak nu je pakje saus klaar zoals aangegeven op het pakje en voeg dit samen een 30-tal minuten voor het einde aan je stoofpotje toe.
25
25
25

Variaties op Karbonaden

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Karbonaden
VariatieAantalGang
Karbonaden in folie (mager)1Vlees
Gemarineerde lamskarbonaden met appelen1Herfst
Karbonaden met champignonsaus1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
  • brood, boter, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
35 kcal
1%140 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Karbonaden