Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Plank
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. , en in een pan doen en verwarmen onder konstant roeren.
    Het geheel zo lang laten koken tot het dik wordt en een licht bruine kleur krijgt.
    Dan de poedersuiker erdoorheen roeren.

    Zorg dat het bakblik koud is en het bakpapier erin zit, zodra je de poedersuiker door het geheel geroerd hebt moet je het namelijk in het bakblik gieten en even een paar keer goed met het bakblik slaan zodat de luchtbellen verdwijnen.

    Dan moet je wachten tot het koud geworden is, je neemt dan het bakpapier en tilt zo het geheel uit het bakblik op de aanrecht of op een plank en met een scherp mes kun je het in stukjes snijden.
25
25
25

Variaties op Karamel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Karamel
VariatieAantalGang
Karamelsaus3Sauzen en marinades
Gekarameliseerde kip2Gevogelte
Pruimenparfait met karamel1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1969 kcal
98%1969 kcal
Vetten
8 g.
12%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%13 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
450 g.
500%450 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Karamel
  • Home
  • Recept
  • Streekgerechten
  • Karamel