Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. en op een werkvlak zeven.
  3. Strooi er de en het over.
  4. Snijd de koude boter in kleine stukjes door de en kneed het dan met koele handen snel tot een glad deeg.
  5. Inpakken en 30 minuten koel laten rusten.
  6. Bereiding:
  7. Verwarm de oven voor op 190°C (hetelucht 170°C).
  8. Bekleed een springvorm met het deeg en bak het 10 minuten voor.
  9. Maak intussen de vulling:
  10. Roer en room goed door elkaar.
  11. Roer , , geschaafde , verkruimelde , , en door de room en giet het op de voorgebakken bodem.
  12. Bak de taart nog 45-50 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • bakpoeder en bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1522 kcal
76%6088 kcal
Vetten
62 g.
89%248 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
95 g.
36%380 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
53 g.
59%212 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaneeltaart
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Kaneeltaart