Kalkoen driehoekjes met gesmoorde spruiten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 225 graden C.
  2. Deeg op het aanrecht uitspreiden en laten ontdooien.
  3. Spruitjes schoonmaken.
  4. in midden van deeg verdelen en met zout en peper bestrooien.
  5. erover verdelen en plakjes deeg er diagonaal overheen klappen.
  6. Met vork de randen goed dichtmaken en flapjes in midden van de oven in 25 min.
  7. gaar en goudbruin bakken.
  8. en knoflook pellen en snipperen.
  9. In hapjespan margarine verhitten en met knoflook fruiten.
  10. en bouillon toevoegen, de pan afdekken en in 8 min.
  11. gaar smoren.
  12. In droge koekenpan roosteren.
  13. De over 4 borden verdelen en met bestrooien.
  14. Flapjes er naast leggen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine en groentebouillon
  • groentebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
  • bladerdeeg, vloeibare margarine, groentebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg en vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine en groentebouillon
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
7 kcal
0%28 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalkoen driehoekjes met gesmoorde spruiten