Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Magnetron

Bereidingswijze

  1. Leg een pannekoek op een bord, strooi de op 1 helft en strooi daar bovenop wat .
  2. Vouw de pannekoek dubbel en zorg ervoor dat er niks uitsteekt!
  3. Leg de pannekoek vervolgens in de magnetron en laat hem 2 min opwarmen.
    Koekepan kan ook!
  4. maar is iets lastiger met serveren.

    Altijd maar hetzelfde, stroop of poedersuiker, kaas en is ook lekker!
  5. Maar daarnaast kun je de pannekoek helemaal naar eigen smaak invullen.
  6. Je kunt een gehele pannekoek calzone maken, met tomaatjes en basilicum!
  7. Net wat je zelf lekker vind.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in strooikaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kaas/knoflook pannekoek (low budget) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heey, Je hebt gelijk, altijd stroop is niet zo lekker. Daarom maakt m'n moeder als wij thuis pannenkoeken eten altijd de eerste met kaas. Je kan ook tijdens het bakken van je pannenkoeken al kaas e... Lees reactie
Bloem1308 1 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3 kcal
0%12 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaas/knoflook pannekoek (low budget)