Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in stukjes, gooi dit in een pan, snijd de fricandeau in dunne lappen, sla met een slagershamer de lappen dun , strooi de vegetakruiden erover en laat het goed intrekken (half uur).
  2. Steek de bbq aan en laat deze goed heet worden.
  3. Vet het rooster in met het vetspek, doe de gekruide lappen op het rooster en vet dit ook elke keer in, draai een paar keer (tot ze geroosterd zijn) en haal ze dan van het rooster.
  4. Stop ze in de pan met (sluit elke keer de pan), doe dit tot dat het vlees op is, snijd ondertussen de tomsten en nog wat fijn en maak er een salade van.
  5. Dek de tafel en pak de pan met het vlees (in de ) en zet dit met gesloten deksel op tafel leg het brood in delen in een broodmand.
  6. Schenk de glazen vol met sliwovitch en geniet van deze maaltijd.
  7. Van de en het vlees wat er evt overblijft kan je voor de volgende dag een lekkere Joegoslavische hacheepot van maken.
  8. eet smakelijk
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • turks brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in turks brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in turks brood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
73 kcal
3%292 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Joegoslavisch bbq