Snijd de in stukjes en bak hem op hoog vuur aan tot hij bruin is, haal de uit de pan.
In de olie van de bak je de gesnipperde , en champignons(200 gram)5 minuten.
Doe de kruiden er bij, even goed roeren en doe vervolgens de rijst(250 gram) er bij.
Na 5 minuten kan de in blokjes gehakte tomaat er ook bij.
Zet het vuur laag en voeg telkens een scheut bouillon(500 milliliter) toe.
Let er goed op dat het niet aanbrand.
Als de rijst(250 gram) gaar is voeg je de worst(250 gram) en de hamblokjes samen met de tomatenpuree(1 eetlepel) toe.
Proef de jambalaja en maak hem op smaak met peper en zout en eventueel nog wat cajunkruiden(2 theelepels).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst en bouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in worst en bouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in worst en bouillon
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in worst en bouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in worst en bouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.